Iznajmljivanje dvorana u poslovnom tornju Chromos

U poslovnom tornju Chromos, Ulica grada Vukovara 271, u prizemlju, iznajmljuju se:

1. Dvorana ”Zagreb”

konferencijska dvorana sa 150 sjedećih mjesta. Dvorana je opremljena klimom, razglasom, projektorom i projekcijskim platnom. Dvorana je namijenjena održavanju skupova, konferencija, seminara s velikim brojem sudionika.

2. Salon ”Umag”

mala dvorana za sastanke sa 20 sjedećih mjesta. Dvorana je opremljena klimom i stalkom za bilješke. Idealna je za sastanke, radionice, intervjue, prezentacije.

Ispred dvorane i salona je veliko predvorje koje se može koristiti za registraciju sudionika, predstavljanje sponzora ili sudionika, izložbeni prostor, marketing, domjenke, posluživanje hrane, kave i pića. Ispred dvorane i salona je i garderoba samo za sudionike događanja.

Zgrada ima vlastiti parking, na kojem su prva dva sata besplatna, restoran s vrhunskom kuhinjom na liniji ili a la carte, nekoliko caffea. U restoranu se mogu naručiti sve vrste hrane i pića, kao i cjeloviti catering.

Zgrada se nalazi na raskršću Heinzelove ulice i Ulice grada Vukovara. Izvrsno povezana tramvajskim i autobusnim linijama, na direktnom prilazu Zagrebu iz smjera novog aerodroma.chromosHala2

Mogućnost najma prostora za sastanke u profesionalnom okruženju već od jednog sata. Najam prostora je moguć na bazi jednog sata, više sati ili cijeli dan, svih 7 dana u tjednu od 7,00 do 21,00 sati.

Cijena za dvoranu ”Zagreb” je 200,00 kn/sat + PDV, a za salon ”Umag” 100,00 kn/sat + PDV. Predvorje se koristi u sklopu najma dvorana bez posebne naplate.

Upiti i rezervacije termina na:

e-mail: elvira@stambenizg.hr

recepcija: 01/6055-241