Online stanje zgrade

Za suvlasnike čija je zgrada pod našim upravljanjem razvili smo web aplikaciju za detaljan pregled financijskog stanja zgrada na kojoj se podaci svakodnevno ažuriraju, a sve u cilju potpune transparentnosti svih aktivnosti na zgradi.

Usluga se zove ON LINE STANJE ZGRADE i potpuno je besplatna i dostupna svim suvlasnicima koji se registriraju pomoću adrese i dodijeljene lozinke (predstavnik suvlasnika na zahtjev dodjeljuje lozinku ostalim suvlasnicima).

Aplikacija je izrađena po načelima dinamičkog izvještavanja gdje se podaci ažuriraju svaki dan sa ciljem dobivanja najsvježijih informacija te vam daje mogućnost više načina pregleda određenih podataka u zadanom periodu.

Analitički dio izvještaja je podijeljen u 3 glavne kategorije:

  • Primici – mogućnost sumarnog i detaljnog prikaza svih primitaka u zadanom periodu. Detaljan prikaz prikazuje sve primitke po prostorima ili primitke vanjskih osoba
  • Izdaci – Analitika izdataka ima mogućnost sumarnog prikaza po aktivnostima ili po izvršiocu te detaljan prikaz po svim računima u periodu.
  • Dužnici – sumarni i detaljni prikaz suvlasnika sa neplaćenim zaduženjima.

Također, nudi se mogućnost pregleda i za sve ulaze sumarno ili pojedinačno ako su ti ulazi pod istim ugovorom (npr. više ulaza jedne zgrade i slično).

Ugrađena je i mogućnost ispisa „Financijskog izvještaja zgrada“ kako bi se preko oglasne ploče informiralo i ostale stanare.

Sve vaše primjedbe, sugestije i pitanja na temu usluge ili poslovanja općenito možete unijeti u rubriku „Komentari“ te ćemo vam odgovoriti u kratkom roku.

Online_stanje_zgrade
Za korisnike usluge
Ulaz:
Lozinka:
siluette